Herre Ægte Læder Anti-tyveri Foldbar Retro Business Ultratynd Kortholderpung

Kategorier: Herretasker, Tegnebøger

Hvad er RFID? RFID (radiofrekvensidentifikation) er en teknologi i vækst, der bruger radiobølger til at læse og overføre information mellem enheder. Personlige kort, der i øjeblikket bruger denne teknologi, omfatter kreditkort, transitbetalingskort og identifikationskort såsom udvidede kørekort.

Hvorfor bruge en RFID-pung ?Kort med RFID er sårbare over for scanninger fra personer i nærheden med RFID-læsere for at fange information uden at komme i fysisk kontakt (svarende til at scanne en stregkode). RFID-punge beskytter kort mod ukendte scanninger med det unikke beskyttende lag, der er lavet inde i tegnebogens foring.

Fordele og funktioner: 1. SIKKERHED OG SIKKERHED - Føl sikker hele tiden hvor som helst i verden, og stop stress over elektronisk pick-pocking.2.Slank standardstørrelse, der passer til enhver jeanslomme. Ingen skarpe eller irriterende kanter.3.God plads til dine kort, penge, regninger, kørekort, billeder og meget mere.

Beskrivelse :

Køn:Mænd

Mønster:Ensfarvet

Farve:Brun,Kaffe

Materiale: Ægte læder

Stil: Forretning, Afslappet, Retro

Inderlomme: Hovedlomme, Kortslot, Møntlomme, Fotolomme

Hårdhed: Mellem til blød

Længde :Kort

Begivenhed:Udendørs

Funktion: Sammenklappelig, Tyverisikring

Tegninger Type:Bifold,Slank

Tegnebogstil:Snap Lukning, RFID

Detalje i størrelse: (10 mm=0.39 tommer)

Taskehøjde: 87 mm/3.4 tommer

Taskebredde: 110 mm/4.3 tommer

p>

Tasketykkelse: 10 mm/0.4 tommer

Pakke inkluderet: 1*Pung

Bemærk venligst, at farverne kan variere lidt på grund af lyseffekter, på grund af lys- og skærmforskellen afspejler billedet muligvis ikke den faktiske farve på varen, tak for din forståelse.