Herre Short Bifold Blocking Minimalist Wallet Retro Multi-card Slot Card Holder Koskind Kørekort Tegnebog

Kategorier: Herretasker, Tegnebøger

Hvad er RFID? RFID (radiofrekvensidentifikation) er en teknologi i vækst, der bruger radiobølger til at læse og overføre information mellem enheder. Personlige kort, der i øjeblikket bruger denne teknologi, omfatter kreditkort, transitbetalingskort og identifikationskort såsom udvidede kørekort.

Hvorfor bruge en RFID-pung ?Kort med RFID er sårbare over for scanninger fra personer i nærheden med RFID-læsere for at fange information uden at komme i fysisk kontakt (svarende til at scanne en stregkode). RFID-punge beskytter kort mod ukendte scanninger med det unikke beskyttende lag, der er lavet inde i tegnebogens foring.

Fordele og funktioner: 1. SIKKERHED OG SIKKERHED - Føl sikker hele tiden hvor som helst i verden, og stop stress over elektronisk pick-pocking.2.Slank standardstørrelse, der passer til enhver jeanslomme. Ingen skarpe eller irriterende kanter.3. God plads til dine kort, penge, regninger, kørekort, billeder og meget mere.

Beskrivelse:
Køn:Mænd
Mønster:Ensfarvet
Materiale: Ægte læder
Farve:Sort,Brun,Mørkebrun
Stil:Forretning,Retro,Afslappet
Længde:Kort
Begivenhed: Udendørs
Funktion: Sammenfoldelig

Tegninger Type: Møntpung, ID-punge, Kortetui, Pengeclips, Bifold

Tegnebogsstil: Låselukning, RFID


Detalje i størrelse:(1cm=0.39 tommer)
Taskehøjde:12.5 cm/4.92 tommer
Taskebredde:9.5cm/3.74 tommer
Tasketykkelse:3.5cm/1.37 tommer
Pakke inkluderet:1 *Tegnebog

Bemærk venligst, at farverne kan variere lidt på grund af lyseffekter, på grund af lys- og skærmforskellen afspejler billedet muligvis ikke den faktiske farve på varen, tak for din forståelse.